Konferens

På Stångs Mjärdevi erbjuder vi fullt utrustade, ändamålsenliga lokaler för effektiva möten, mitt i Linköping Science Park. Ni finner funktionella utrymmen för mässor, videokonferenser
eller seminarier.

Vår största konferenslokal, ett auditorium med biosittning, rymmer upp till 453 sittplatser. Lokalerna är flexibla och kan anpassas till mindre eller större grupper. Vi erbjuder all form av teknisk utrustning utifrån era önskemål, såsom ljud och ljusanläggningar, videomöten, livestream eller hybridmöten.

Vår moderna och smakfullt nyrenoverade restaurang rymmer upp till 350 gäster.
På restaurang Stångs Mjärdevi serverar vi hållbara frukostar, luncher och fika. På kvällarna arrangerar vi event, fester, mingel, after work och julbord. Vi är en klimatsmart restaurang som erbjuder vällagad mat på närodlade råvaror i en hållbar restaurangmiljö med omtanke om individ och planet. Alla moment vi gör härstammar från en genuin kärlek till den naturliga råvaran och upplevelsen av maten.

Våren 2022 erhöll Stångs Mjärdevi utmärkelsen Årets Hållbara Företag inom besöksnäringen.

Vi samarbetar nära med ett stort antal lokala samarbetspartners där vi tillsammans med vår långa erfarenhet garanterar en lyckad konferens.

info@stangsmjardevi.se
0731-55 38 55