Julbord

Även när det gäller vår julbord månar vi om det nära samarbetet med lokala småskaliga råvaruproducenter och det genuina mathantverket.

Vi dukar upp ett brett utbud med smaker från skog och hav. Traditionell svensk julmat med innovativa inslag. Maten tillagas från grunden med fokus på råvaror som är närodlade, ekologiska, KRAV-märkta eller MSC-/ASC-märkta.

Våra nyrenoverade stämningsfulla lokaler mitt i Linköping Science Park rymmer upp till 350 sittande gäster. Lokalen är flexibel och kan anpassas till både större och mindre grupper efter era önskemål. I anslutning till restaurangen finns fullt utrustade konferenslokaler med plats för upp till 450 personer.

Förutom traditionellt julbord kan vi även skräddarsy er julfest utifrån era önskemål, vare sig ni önskar livemusik, DJ med dansgolv eller andra kul happenings! Tillsammans med flertalet olika samarbetspartners och eventbolag har vi alla möjligheter att skapa en minnesvärd julfest för era medarbetare.

JULBORDS-CATERING
Vill ni inte komma till oss kan julbordet komma till er! Förutom leverans av julmaten kan vi om ni önskar leverera helheten från början till slut, såsom allt från porslin, dukar och serveringspersonal.

Vi erbjuder även julfrukost eller jultallrikar, på plats hos oss eller
för utkörning.

Läs mer om vår julbordscatering HÄR

 

Varmt välkomna med er förfrågan till:

mail: info@stangsmjardevi.se
tel: 0731-55 38 55