Fest & event

Vi arrangerar skräddarsydda fester och event, här på Stångs Mjärdevi eller för leverans direkt till önskad plats!

Våra nyrenoverade lokaler för upp till 350 sittande gäster är rymliga och smakfullt inredda. Restaurangens olika miljöer är flexibla och kan anpassas till mindre eller större grupper. Tillsammans med flertalet lokala samarbetspartners och eventbolag har vi oändliga möjligheter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse utifrån era önskemål.

I anslutning till restaurangen finns våra fullt utrustade konferenslokaler för upp till 450 personer. Möteslokalerna erbjuder den senaste tekniken i allt från livestreamning, bild- ljud- och ljussättning. Här kan vi servera er den förtäring ni önskar i samband med er konferens, allt från frukost, lunch, konferensfika eller middag och fest till kvällen!

Vi välkomnar såväl företag som privatpersoner – kanske planerar du för studentfest, bröllop, disputationsmiddag eller någon annan högtidsdag? Vi har festlokalerna, eller beställ catering för utkörning direkt till önskad plats. Vi tillhandahåller helheten enligt era önskemål, allt från dukning, porslin, personal etc, även projektledning om det önskas.

Med vår erfarenhet och höga ambition garanterar vi en lyckad tillställning, både för företaget eller dig som privatperson. Varmt välkommen att kontakta oss så kommer vi med förslag!

info@stangsmjardevi.se
0731-55 38 55