Student

Studentbuffé med fokus på det närodlade och ekologiska.
Planerar ni firande för en student erbjuder vi catering till önskad plats alternativt för avhämtning, både till större och mindre sällskap.

Förutom maten kan vi även tillhandahålla allt från hyra av porslin, dukning, serveringspersonal, dekoration med mera. All mat på Stångs är omsorgsfullt tillagad från grunden med fokus på råvaror som är närproducerade, ekologiska eller krav-märkta.

Välj om du vill hämta hos oss eller boka leverans till önskad plats. Utkörningsavgift om 600 kr tillkommer (inom Linköping)

TOMATSALLAD

tomater, örter, picklad lök, getaost från Löt Gårdsmejeri (L)

ÖRTMARINERAD KYCKLING

pestokräm

SOTAD LAX

lime- och chilimajonnäs

POTATISSALLAD

kapris, citron, örter

SURDEGSBRÖD

vispat brynt smör (G L)

325:-/person inklusive moms

DESSERT: RABARBERKOMPOTT

med vanilj- och citronkräm, havresmulor (G L)

49:-/person inklusive moms

Planerar ni studentfest, disputationsmiddag, studentbal eller examen? I våra nyrenoverade smakfullt inredda lokaler arrangerar vi alla typer av fester. Vi kan duka upp för upp till 300 sittande gäster, men restaurangens olika miljöer är flexibla och kan anpassas till både större och mindre sällskap.

Vi hjälper er gärna planera helheten och kan erbjuda alla typer av underhållning t ex DJ eller liveband, ljudanläggning eller egen musik tex via Spotify samt ljussättning. I lokalen finns generösa utrymmen med plats för scen om det önskas. Vi kan även öppna en eller flera barer samt dansgolv för en fartfylld fest!

I anslutning till restaurangen finns vår trevliga uteservering med stort antal sittplatser, samt den härliga gröna parken som lämpar sig perfekt för allt från välkomstmingel till sommarmiddagar eller aktiviteter.

Vi har fullständiga rättigheter både i våra lokaler samt vid uteserveringen/parken så även utomhus finns möjligheten att öppna upp bar.