Student

Planerar ni studentfest, disputationsmiddag, studentbal eller examen? I våra nyrenoverade smakfullt inredda lokaler arrangerar vi alla typer av fester. Vi kan duka upp för upp till 350 sittande gäster, men restaurangens olika miljöer är flexibla och kan anpassas till både större och mindre sällskap.

Vi hjälper er gärna planera helheten och kan erbjuda alla typer av underhållning t ex DJ eller liveband, ljudanläggning eller egen musik tex via Spotify samt ljussättning. I lokalen finns generösa utrymmen med plats för scen om det önskas. Vi kan även öppna en eller flera barer samt dansgolv för en fartfylld fest!

I anslutning till restaurangen finns vår trevliga uteservering med stort antal sittplatser, samt den härliga gröna parken som lämpar sig perfekt för allt från välkomstmingel till sommarmiddagar eller aktiviteter.

Vi har fullständiga rättigheter både i våra lokaler samt vid uteserveringen/parken så även utomhus finns möjligheten att öppna upp bar.

CATERING

Planerar ni firande för en student hemma eller i egen festlokal erbjuder vi catering till önskad plats, både till större och mindre sällskap. Vi kan tillhandahålla allt från hyra av porslin, dukning, serveringspersonal, dekoration med mera. All mat på Stångs är omsorgsfullt tillagad från grunden med fokus på råvaror som är närproducerade, ekologiska eller krav-märkta.

Välj om du vill hämta hos oss eller boka leverans till önskad plats. Utkörningsavgift om 500 kr tillkommer (inom Linköping)

SPARRISSALLAD

örtsallad, gurka, citron

RÖKT FLÄSKKARRÉ FRÅN SKÄNNINGE

VARMRÖKT LAX

kall romsås (L)

POTATISALLAD

tomater från varv, örter

SURDEGSBRÖD

vispat brynt smör (G L)

RABARBERKOMPOTT

vit chokladmousse, kardemumma- och havresmulor (G L)

315:-/person inklusive moms