Julen 2024

Linköpings mest färgsprakande
julshow 2023

Upplev en magisk helkväll med musikens superstars där ni samtidigt avnjuter Stångs dignande julbord tillagat från grunden med fokus på det närodlade och ekologiska. Vi garanterar er stor underhållning, feststämning och en kväll att minnas tillsammans med vänner eller kollegor.

Julbord

Vi dukar upp ett brett utbud med smaker från skog och hav. Traditionell svensk julmat med innovativa inslag. Maten tillagas från grunden med fokus på råvaror som är närodlade, ekologiska, KRAV-märkta eller MSC-/ASC-märkta.

Julbordscatering

Planerar ni för julfest i egen lokal erbjuder vi catering till önskad plats, både till större och mindre sällskap. Förutom leverans av mat kan vi tillhandahålla helheten om
så önskas – allt från porslin, dukning, serveringspersonal till förslag på happenings som DJ, livemusik, musikquizz eller annan underhållning.

Enklare julmat

För dig som känner att du vill ha en jultallrik och inte hela julbordet eller bara en julsmörgås så är detta ett bra alternativ. Julmaten består av samma höga kvalitet som våra övriga erbjudanden.