Studenten

Planerar ni studentfest, disputationsmiddag, studentbal eller liknande? I våra nyrenoverade smakfullt inredda lokaler arrangerar vi alla typer av fester. Vi kan duka upp för upp till 350 sittande gäster, men restaurangens olika miljöer är flexibla och kan anpassas till både större och mindre sällskap.

Vi hjälper er gärna planera helheten och kan erbjuda alla typer av underhållning t ex DJ eller liveband, ljudanläggning eller egen musik tex via Spotify samt ljussättning. I lokalen finns generösa utrymmen med plats för scen om det önskas. Vi kan även öppna en eller flera barer samt dansgolv för en fartfylld fest!

I anslutning till restaurangen finns vår trevliga uteservering med stort antal sittplatser, samt den härliga gröna parken som lämpar sig perfekt för allt ifrån välkomstmingel till sommarmiddagar eller aktiviteter.

Vi har fullständiga rättigheter både i våra lokaler samt vid uteserveringen/parken så även utomhus finns möjligheten att öppna upp bar.

CATERING

Planerar ni firande för en student hemma eller i egen festlokal erbjuder vi catering till önskad plats, både till större och mindre sällskap. Vi kan tillhandahålla allt från hyra av porslin, dukning, serveringspersonal, dekoration med mera. All mat på Stångs är omsorgsfullt tillagad från grunden med fokus på råvaror som är närproducerade, ekologiska eller krav-märkta.
Välj om du vill hämta hos oss eller boka leverans till önskad plats. Utkörningsavgift om 400 kr
tillkommer (inom Linköping)

SOMMARBUFFÉ

SPARRISSALLAD
örtsallad, gurka, citron

VARMRÖKT FLÄSKKARRÉ FRÅN SKÄNNINGE

VARMRÖKT LAX
kall romsås (L)

POTATISALLAD
tomater från varv, örter

SURDEGSBRÖD
vispat brynt smör (G L)

RABARBERKOMPOTT
Vit chokladmousse, kardemumma- och havresmulor (G L)

315:-/person (ink moms)

OM OSS

På Stångs arbetar vi med hållbarhet i alla led, med fokus på råvaror som är närodlade, ekologiska eller KRAV-märkta. Vi har ett nära samarbete med en mångfald av lokala råvaruproducenter från Östergötland och vi brinner för det äkta mathantverket där all mat, bröd och bakverk tillagas med omsorg från grunden. Allt för att leverera en genuin matupplevelse till våra gäster! Vi har många års erfarenhet av att arrangera fester, event samt leverera catering till både större och mindre evenemang