CATERING

Planerar ni fest hemma eller i egen lokal erbjuder vi catering till önskad plats, både till större och mindre sällskap. Förutom leverans av mat kan vi tillhandahålla helheten om så önskas – allt från porslin, dukning, serveringspersonal, även projektledning. All mat på Stångs är omsorgsfullt tillagad från grunden med fokus på råvaror som är närproducerade, ekologiska eller krav-märkta.

Välj om du vill hämta hos oss eller boka leverans till önskad plats. Utkörningsavgift om 400 kr tillkommer (inom Linköping)

Med vår erfarenhet och höga ambition garanterar vi en lyckad tillställning, både för företaget eller dig som privatperson. Varmt välkommen att kontakta oss så kommer vi med förslag!

HÖSTBUFFÉ
 

KÅLSALLAD
sesamfrö, sojastekt svamp, örter

VARMRÖKT FLÄSKKARRÉ FRÅN SKÄNNINGE
ruccola, bakade tomater, vitlöksdressing

PEPPARRÖKT LAX
örtmajonnäs (L)

ROTFRUKTER
saltrostade fröer, bladgrönt, riven prästost (L) 

SURDEGSBRÖD
vispat brynt smör (G L)

BÄRKOMPOTT
chokladmousse, östgötska hallon, gratinerad vitchoklad (G L)

335:-/person (ink moms)

OM OSS

På Stångs arbetar vi med hållbarhet i alla led, med fokus på råvaror som är närodlade, ekologiska eller KRAV-märkta. Vi har ett nära samarbete med en mångfald av lokala råvaruproducenter från Östergötland och vi brinner för det äkta mathantverket där all mat, bröd och bakverk tillagas med omsorg från grunden. Allt för att leverera en genuin matupplevelse till våra gäster! Vi har många års erfarenhet av att arrangera fester, event samt leverera catering till både större och mindre evenemang