Linköpings mest färgsprakande julshow 2023!

 

Upplev en magisk helkväll med musikens superstars där ni samtidigt avnjuter Stångs dignande julbord tillagat från grunden med fokus på det närodlade och ekologiska. Vi garanterar er stor underhållning, feststämning och en kväll att minnas tillsammans med vänner eller kollegor.

På Stångs Mjärdevi, mitt i Linköping Science Park, erbjuder vi er en helkväll med spektakulära uppträdanden både från scenen men också ute i showlokalen, så att upplevelsen kommer er nära! Här finns verkligen något för alla – solonummer blandas med maffiga ensemblenummer och storslagna klassiker med mäktiga tributes till några av våra största artister genom tiderna. Ni som gäster står i centrum för kvällen och vi garanterar er en oförglömlig kväll!

Vi dukar upp Stångs genuina julbord med allt från klassiska svenska favoriter till nytänkande och innovativa rätter där råvaror från småskaliga, lokala producenter står i fokus. Avslutningsvis serveras självklart vårt dessertbord som slår det mesta!

I showbiljetten ingår:

  • Garderob
  • Välkomstglögg
  • Julbufféer – med smaker från skog och hav, kalla och varma bufféer
  • Dessertbord
  • Underhållning

Pris 995 SEK per person (ink moms)
Valfritt dryckespaket kan köpas separat.

Datum

23/11 Linköping ankomsttid kl 18.00
30/11 Linköping ankomsttid kl 18.00
7/12 Linköping ankomsttid kl 18.00
14/12 Linköping ankomsttid kl 18.00

Sluttid: ca 22.00

Dryckespaket

PAKET 1: 1 snaps + 2 öl/vin + 1 avec + kaffe/te, 399 SEK
PAKET 2: 1 snaps + 2 öl/v in + kaffe/te 320 SEK
PAKET 3: 1 snaps + 1 öl/vin + kaffe/te, 225 SEK
Alkoholfritt paket: Äpplemust/julmust/öl + kaffe/te, 169 SEK

Boka julen för hela företaget!
Varför inte boka ALLA platser för en helt egen abonnerad kväll! Vi hjälper er skräddarsy julfesten utifrån era önskemål. Kontakta oss på info@stangsmjardevi.se eller ring 0731-55 38 55 så berättar vi mer.

Transport till och från julfesten? Kontakta oss så hjälper vi till!

OM OSS

På Stångs arbetar vi med hållbarhet i alla led, med fokus på råvaror som är närodlade, ekologiska eller KRAV-märkta. Vi har ett nära samarbete med en mångfald av lokala råvaruproducenter från Östergötland och vi brinner för det äkta mathantverket där all mat, bröd och bakverk tillagas med omsorg från grunden. Allt för att leverera en genuin matupplevelse till våra gäster! Vi har många års erfarenhet av att arrangera fester, event samt leverera catering till både större och mindre evenemang.

Ångerrätt av biljettköp
Reglerna om ångerrätt i lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (distansavtalslagen) gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp och återbetalning medges ej. Om valt betalningsalternativ är faktura betraktas det att likställa med kort- eller bankbetalning och bekräftelse av köp har därmed skett, även om fakturan ska betalas vid ett senare tillfälle.
Det är tillåtet att överlåta bokad och betald biljett till annan person.

Rekommenderad ålder för julshowen från 18 år.